Missgeen
Image default
Beauty en verzorging

De volledige gids voor polygelnagels – alles wat u moet weten

Naarmate de populariteit van polygelnagels toeneemt, groeit ook de verwarring erover. Wat zijn het? Hoe worden ze aangebracht? En nog belangrijker, hoe blijft de polygel wekenlang op je nagels zitten? Deze complete gids voor polygelnagels beantwoordt al uw vragen en meer. Leer meer over de verschillende soorten polygel, hun voordelen en de beste tips om ze er op hun best uit te laten zien. Laten we beginnen!

Wat zijn polygel nagels en wat zijn hun voordelen ten opzichte van traditionele acryl- of gelnagels?

Polygelnagels zijn de nieuwste innovatie in de wereld van de kunstnagels. In tegenstelling tot acryl- of gelnagels, die gemaakt zijn van één soort materiaal, worden polygelnagels gemaakt van een combinatie van polyurethaan en gel. Deze unieke mix van materialen maakt polygel nagels veel sterker en duurzamer dan traditionele acryl of gel nagels. Bovendien zijn polygel nagels veel gemakkelijker aan te brengen dan hun traditionele tegenhangers. Het belangrijkste is dat polygel nagels zorgen voor een natuurlijke look die vrijwel niet te onderscheiden is van echte nagels. Hierdoor zijn ze snel de voorkeur geworden van nagelstylisten en schoonheidsspecialisten over de hele wereld.

Hoe bereidt u uw nagels voor op een polygel applicatie?

Bij een professionele manicure komen heel wat stappen kijken. Een type manicure dat steeds populairder wordt, is het aanbrengen van polygel. Bij dit type manicure wordt een gel op de nagels aangebracht voor een sterkere, duurzamere afwerking. Als je een polygel manicure overweegt, is het belangrijk om te weten hoe je je nagels van tevoren kunt voorbereiden. Hier volgen enkele tips:

Zorg er eerst voor dat je nagels schoon zijn en vrij van nagellak of vuil. Je moet je nagels ook licht vijlen om het oppervlak op te ruwen. Zo hecht de gel beter aan je nagels. Breng vervolgens een dun laagje primer aan op je nagels. Hierdoor zal de gel nog beter hechten. Breng ten slotte op elke nagel een dun laagje gel aan en laat het uitharden onder UV-licht. Met deze eenvoudige stappen kun je ervoor zorgen dat je polygel manicure perfect wordt!

Het stap voor stap proces van het aanbrengen van polygel nagels

Het aanbrengen van polygelnagels gebeurt in twee stappen. Eerst moet u uw nagels voorbereiden door ze te vijlen en uw nagelriemen terug te duwen. Vervolgens moet u een dunne laag basisgel op uw nagels aanbrengen. Zodra de basisgel droog is, kun je beginnen met het aanbrengen van de polygel. Begin bij de nagelriem en werk zo naar beneden, waarbij je alle oneffenheden wegwerkt. Zodra de polygel is aangebracht, moet je deze uitharden onder een UV- of LED-lamp. Breng ten slotte een toplaag van gel aan en hard deze opnieuw uit. Je polygel nagels zijn nu klaar! 

polygel

De verzorging van uw nieuwe polygel nagels

Je nieuwe polygel nagels zien er geweldig uit! Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat ze er op hun best blijven uitzien. Ten eerste, vermijd het gebruik van nagellakremovers op acetonbasis, omdat deze de polygel kunnen afbreken. Gebruik in plaats daarvan een remover zonder aceton of nagellak remover pads. Ten tweede, zorg ervoor dat u uw nagels niet te agressief vijlt, omdat dit ook de polygel kan beschadigen. Als u uw nagels trimt, gebruik dan een scherpe schaar of tondeuse en knip rechtdoor. Tenslotte, laat uw handen niet voor langere tijd in water weken, want dan kan de polygel zacht worden en zijn vorm verliezen. Als u deze eenvoudige tips volgt, kunt u wekenlang genieten van uw mooie nieuwe nagels! 

Bronvermelding: polygelshop.nl