Missgeen
Image default
Woning en Tuin

Deze gordijnen passen bij jouw interieurstijl

Woonkamergordijnen houden de warmte binnen, brengen privacy en geven de kamer sfeer. Ze zijn er in alle soorten en maten en voor elke levensstijl is er wel iets te vinden. Deze vier verschillende raambekledingen zijn perfect voor in de woonkamer.

Gordijnen voor alle verschillende soorten woonkamers

Gordijnen zijn stoffen die van het plafond boven de vensterbank naar de vloer lopen. Met woonkamergordijnen haal je echte sfeermakers in huis. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei stoffen en kleuren, zodat je altijd een gordijn vindt dat bij jouw stijl past. Of je nu van een rustig interieur houdt of liever op zoek bent naar randen, het gordijn is geschikt voor elke woonkamer.

Wil je gordijnen kopen? Dit moet je weten voordat je gordijnen bestelt, moet je zorgvuldig beslissen hoe je ze gaat ophangen. Kies je voor subtiel verborgen rails? Of houdt u meer van de elegante charme van een traditioneel hotel? Het ophangsysteem heeft invloed op het uiterlijk van je gordijnen, dus denk goed na over wat je wilt creëren. Wil je gordijnen om de sfeer te bepalen, maar je doet ze niet dicht? dan raden we je aan om lichtdoorlatende gordijnen te bestellen. Zo heb je minder stof nodig. Dit maakt niet alleen een groot verschil voor je portemonnee, het zorgt er ook voor dat er niet te veel stofdeeltjes rond de ramen hangen. Moeite met het berekenen van de juiste gordijnmaat? Geen zorgen, daar is een handige tool voor.

Rolgordijnen voor een sfeervolle en moderne woonkamer

rolgordijnen komen misschien niet meteen in je op als je denkt aan een moderne levensstijl, aangezien moderniteit vaak wordt geassocieerd met een elegante stijl. rolgordijnen zijn echter ook geschikt voor moderne interieurs. Kies dan niet voor luxe gordijnen, maar voor een elegante optie, zoals rolgordijnen. Ze zijn verkrijgbaar in standaard maten uitvoeringen, maar ook in steeds meer dessins en stoffen. Bijkomend voordeel: je kunt de gordijnen gewoon ophangen en door veel bedrijven op maat laten maken. Rolgordijnen kunnen ook verduisterend of lichtdoorlatend zijn.

Voeg sfeer toe door gordijnen te combineren met vitrage. Erg veel moeite met het vinden van moderne gordijnen voor uw woonkamer? Ontdek andere soorten raambekleding zoals plisségordijnen of jaloezieën. Het elegante design van dit type raam past perfect in een smal interieur. Zo zijn aluminium of houten jaloezieën perfect voor een betonlook of een meer rustiek interieur. Warme sfeer toevoegen aan een minimalistisch interieur? Kies dan voor een flexibel gordijn.