Missgeen
Image default
Beauty en verzorging

Afspraak maken met Wimperextentions Oldenzaal

Je probeert de ene na de andere mascara, maar niets lijkt te werken. Jouw wimpers lijken wel een eigen leven te leiden en willen gewoon niét dik en krullend worden. Elke dag nepwimpers opplakken dan maar? Gelukkig is er de oplossing: wimperextensions Oldenzaal. Benieuwd geworden? In dit artikel kom je alles te weten over wimperextensions Oldenzaal.

Waarom wimperextentions Oldenzaal?

Wimperextensions zijn de afgelopen jaren steeds normaler geworden in het straatbeeld. Zie je iemand lopen met dikke en volle wimpers? Grote kans dat diegene wimperextensions  Oldenzaal heeft. Wimperextensions zijn super handig en helemaal niet schadelijk voor je wimpers, ze worden er juist gezonder van! Let wel goed op waar je ze laat zetten. Het verschilt enorm waar je wimperextensions Oldenzaal laat zetten. Doe daarom eerst online onderzoek of vraag eens rond in je omgeving. Het effect is het mooiste als je niet direct ziet dat het extensions zijn.

Hoe werkt het?

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe lang je de wimperextensions Oldenzaal kunt zetten. Samen met mijn specialist kijk je naar het effect en wat past bij je gezicht. Daarnaast wordt ook gekeken naar de leeftijd, de hoeveelheid make-up die je draag en de vorm van mijn ogen.

De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo’n één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions Oldenzaal draagt. Wel merk je na ongeveer twee weken dat je wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen.