Missgeen
Image default
Woning en Tuin

Wat kan BTL Realisatie voor je doen?

BTL staat voor groen, ook op het gebied van de realisatie van bepaalde projecten. BTL Realisatie is een van de drie afdelingen binnen het architecten- en ingenieursbureau. De andere twee zijn BTL Advies en BTL Bomendienst.

Expertises van BTL Realisatie

BTL Realisatie kent diverse expertises. Dit zijn Aanleg & Reconstructie, Beheer & Onderhoud, Groendak & Gevelgroen, Spelen, Vaste planten en Boomverzorging. Meer informatie over deze expertises kun je lezen op de website maar je kunt altijd informatie aanvragen bij het bedrijf zelf of een brochure aanvragen. BTL is een groene ondernemer die kan worden ingezet voor verschillende projecten.

Voor de uitvoering van Spelen

Kijk je bijvoorbeeld naar de expertise Spelen dan werkt BTL Realisatie op dat gebied samen met de afdeling Advies binnen het bedrijf. Ze kunnen je advies geven over de aanleg van speelterreinen maar deze ook daadwerkelijk aanleggen en onderhouden. Dat laatste is van groot belang omdat speelterreinen altijd veilig dienen te zijn voor kinderen. Ze leggen speelterreinen aan in openbare ruimtes, bij onderwijsinstellingen, op recreatieterreinen en in sportparken. Je vindt op de website ook voorbeelden zodat je al een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. Zo kan er gekozen worden voor een passend speelterrein.

Voor de aanplant van vaste planten

Wil je als gemeente vaste planten aan laten brengen? Dan kun je ook terecht bij BTL. Hiervoor hanteren zij het vaste-planten-concept dat bekend staat onder de naam Fleurons! Dit betekent dat zij bekijken welke planten geschikt zijn voor bepaalde locaties en deze daar aanplanten. Ze kiezen vaak voor planten die snel groeien waardoor de oppervlakte vlug groen wordt maar er ook weinig onkruid kan komen. Op die manier worden de kosten voor het onderhoud gedrukt en is er minder werk mee gemoeid om het bij te houden.