Missgeen
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren?

Ik ben Rianne en ik was laatst op zoek naar een manier om een touringcar te huren. Ik ben een juffrouw en heb een klas van dertig kinderen. Jarenlang had ik kleinere klassen en konden we makkelijk naar verschillende plekken gaan voor het schooluitje. Helaas is dat lastiger geworden sinds de klassen zijn vergroot. Daarom was ik op zoek naar een touringcar om zo mijn hele klas mee op schoolreisje te nemen. De bestemming was Hellendoorn en de datum was vlak voor de zomer. Ontzettend leuk, maar het was nog niet zo makkelijk. Ga naar de website om meer te lezen over touringcar huren.

Mijn zoektocht naar het huren van een touringcar

Dus ik begon mijn zoektocht op internet. Er zijn verschillende sites die deze touringcar verhuren. Toch zit er wel aardig wat prijsverschil in en ik wilde een bedrijf dat ik eigenlijk al kende en vertrouwde. Toen kwam ik Noot tegen. Ik zie vaak deze auto’s en busjes rondrijden en ik vind het een bedrijf die goed werkt verricht. Ik zag dat ze deze grote bussen ook verhuurde. Ideaal voor mijn klasje, dacht ik. Ik heb toen contact opgenomen en het was inderdaad mogelijk om deze bus te huren voor het schoolreisje. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben een afspraak gemaakt en uiteindelijk kwam er een prijs op tafel die prima was voor onze school. Daarnaast vertrouwde ik het bedrijf enorm, dus ik kon hier makkelijk mijn kinderen in laten vervoeren. Uiteindelijk is dit ook allemaal gebeurt. We zijn op schoolreisje geweest in Hellendoorn en iedereen heeft het ontzettend naar zijn of haar zin gehad. We zijn ook ontzettend blij met Noot en de service die zij gaven aan onze klas, zij maakte het schoolreisje compleet.

Noot

Noot staat bekend als bedrijf dat gehandicapten vervoert en ontzettend veel ervaring heeft met het vervoeren van mensen. Daarnaast verhuren ze dus ook een touringcar, ze zijn heel veelzijdig. Ze weten waar ze voor staan en dat is fijn voor alle mensen die hiermee te maken krijgen. Het is daarom een bedrijf wat zeer aan te raden is voor bijvoorbeeld schoolreisjes en schoolkinderen. Het is een leuk bedrijf wat mensen wilt helpen waar nodig!