Missgeen
Image default
Vervoer en transport

De bereikbaarheid van Lelystad Airport

De bereikbaarheid van Lelystad Airport

Op zoek naar een goedkope taxibus naar of van de luchthaven Lelystad Airport, lees dan onze tips eens even. Hoe vaak je ook met het vliegtuig op vakantie bent geweest, je zult vast beamen dat je liever niet met de auto naar het vliegveld was gegaan al die keren. De eerste keer doe je het misschien nog, omdat je niet beter weet of omdat je denkt dat het fijn is om je auto op het vliegveld te hebben staan. Na die eerste keer weet je eigenlijk wel beter, omdat je je op vakantie misschien wel de hele tijd druk hebt gemaakt over je auto en of hij wel veilig staat. Bij je thuis ken je de buurt natuurlijk goed, en bovendien zijn er altijd de buren die een oogje in het zeil kunnen houden. Als je auto op het vliegveld staat, heb je natuurlijk het voordeel dat je bij terugkomst meteen naar huis kunt rijden, wat ook erg prettig is. Toch blijft het minder fijn om je auto op het vliegveld te hebben staan, maar een andere manier van vervoer naar het vliegveld is vaak ook een groot vraagstuk.

 

Goedkoop én veilig

Iedereen zal het met elkaar eens zijn dat het heel fijn is om met een auto naar het vliegveld te gaan, welk vliegveld dat ook is. Je hebt immers comfortabel vervoer waarbij je niet continu op je bagage hoeft te letten. Toch is er het nadeel van met je eigen auto naar het vliegveld gaan. Dat zit hem niet alleen in de veiligheid, maar ook in de parkeerkosten. Zeker als je niet van tevoren een speciale parkeerkaart hebt gekocht, kunnen de kosten daarvoor al snel hoog oplopen. Om toch met een auto naar het vliegveld te kunnen gaan, is er natuurlijk een hele simpele oplossing, namelijk een taxi nemen. Veel mensen vinden dat echter te duur en te overdreven, zeker als er een station in de buurt is. Dat is erg begrijpelijk, maar aan de andere kant soms ook niet.

 

Goedkoper dan je denkt

Als je gebruik maakt van de speciale taxidienst van Lelystad Airport, hoeft een taxi helemaal niet zo duur te zijn. Misschien denk je dat taxi’s altijd duur zijn, maar dat is niet het geval als er speciale afspraken met Lelystad Airport gemaakt zijn. Deze taxi’s zijn erg betaalbaar en sowieso goedkoper dan wanneer je je auto een week of langer parkeert op het vliegveld. Het is dus goedkoper dan je denkt.