Missgeen
Image default
Auto's en Motoren

Wees lief voor elkaar

Als je goede autorijles in Zandvoort krijgt dan wordt je netjes thuis opgehaald, vaak door een andere leerling. Tijdens je rijles is het jouw taak om diegene dan weer bij hem of haar thuis af te zetten. Dit voor vele spannend, maar het is heel goed om te doen. Zo wen je eraan dat er iemand die je niet kent in de auto zit terwijl jij rijdt. Dit is natuurlijk ook zo met je rijexamen, dan zit je naast een examinator en dat is niet je vaste instructeur tijdens je autorijles in Zandvoort. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand je belachelijk maakt, iedereen heeft het moeten leren.

Heel flexibel

Wanneer het een keer niet uitkomt om thuis opgehaald te worden voor je autorijles in Zandvoort kan je dit gewoon doorgeven. Zo maken veel leerlingen gebruik van hun tussenuren op school en plannen dan een autorijles in Zandvoort in. Je wordt dan op school opgehaald en vaak afgezet door een andere leerling. Dan maak je het ook eens mee hoe het is om bij iemand in de auto te zitten die het ook nog aan het leren is. Je wil zelf niet belachelijk gemaakt worden, dus doe dit ook niet bij een ander. Er worden tegenwoordig helaas vaak filmpjes gemaakt. Als we zien dat je dit doet dan heeft dat wel consequenties.

Iedereen is anders

Als je nog twijfelt of je autorijles in Zandvoort wilt nemen is het handig om een proefles te nemen, deze bieden wij ook gratis aan. Daarna kan je een pakket bij ons kopen als je besluit om door te gaan. Wij kijken dan samen met je welke het meest geschikt voor je is. Dit hangt af van de eventuele ervaring die je misschien al hebt met autorijden. Of dat nou illegaal was of omdat je eerder bij een andere rijschool reed. In dit geval heb je minder lessen nodig dan de gemiddelde leerling, maar dat is logisch. Er zijn ook gevallen dat we leerlingen meer autorijlessen in Zandvoort aanraden, bijvoorbeeld als iemand last heeft van faalangst.