Missgeen
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd laat jou eenvoudig en snel slagen voor het CBR theorie examen

Ben jij aan het zwoegen om de scootertheorie in je hoofd te krijgen? Heb je er al meerdere uren tot dagen aan besteed maar wil het tot nu toe echt niet vlotten? Ben je elke keer dat je er weer voor gaat zitten zo goed als alle theorie weer vergeten waardoor je steeds weer opnieuw moet beginnen? Of lukt het je gewoon domweg niet om je voldoende te concentreren waardoor het je niet lukt de scootertheorie in je hoofd te krijgen? Dan klinkt het je waarschijnlijk als muziek in de oren dat wij, Gelijk Geslaagd, het eenvoudig voor elkaar kunnen krijgen om jou binnen anderhalve dag de theorie van voor naar achter aangeleerd kunnen krijgen. En dat je op dag 2 het scooter theoriecertificaat zal behalen. Hoe we dat doen? Met onze tweedaagse theoriecursus scooter, die wij op verschillende plekken in het land aanbieden.

De eerste dag van de scooter theoriecursus wordt gegeven op een zondag. Tussen 12u en 18u krijg je, samen met andere cursisten die allemaal hun scootertheorie willen halen, een theorieles. Deze theorieles zit zo goed in elkaar dat je na 6 uurtjes echt alle theorie uit je hoofd kent. Alle belangrijke theorie wordt behandeld, er wordt examengericht gewerkt. We zorgen er niet alleen voor dat je tijdens het CBR examen alle theorie goed kent, ook daarna zal je nog jarenlang plezier hebben van onze cursus.

De tweede dag, maandag, is eigenlijk alleen een korte herhaling van de geleerde stof op de dag daarvoor. Tussen 07u en 09u nemen we alle theorie kort met je door, een kleine opfriscursus. Na zondag ken je alle theorie natuurlijk echt al goed, deze ochtend is puur om de theorie weer even heel vers in je hoofd te stoppen. Om 09u gaan we namelijk naar het CBR, waar jij direct examen gaat maken. Slagen zal je zeker weten! Gefeliciteerd, je hebt gewoon binnen twee dagen het scooter theorie certificaat in je broekzak zitten!

Voor welke theoriecursus schrijf jij je in?

Bij ons kan je terecht voor een tweedaagse cursus scooter theorie, een dagcursus auto theorie en een dagcursus motor theorie. Alle cursussen worden dagelijks aangeboden, op verschillende locaties door het land. Bij welke theoriecursus mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

https://www.gelijkgeslaagd.com/