Missgeen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom moet u een boekhouder inschakelen?

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

Hoe houdt u overzicht?

Het bijhouden van inkomsten en uitgaven, daar is een boekhouder in het algemeen mee bezig. Zo houdt u overzicht in uw financiële situatie. Ook het bijhouden van financiële transacties en het verifiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. Wanneer u uw administratie uitbesteed, kies altijd voor een full-service kantoor. Zo kunt u verschillende diensten uitbesteden bij hetzelfde bedrijf. En dat is natuurlijk wel wat u het liefst wilt.

Uitbesteden of niet?

Het zelf bijhouden van de administratie is in sommige gevallen geen probleem. Maar u kunt ook uw administratie uitbesteden. Sommige kleinere bedrijven kunnen gemakkelijk zelf hun administratie doen. Maar soms is er geen keus. Zo heb je een accountantsverklaring nodig bij een besloten vennootschap als onderneming. Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst wanneer u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat u kennis op dit gebied tekort komt. Een overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Een goede financiële administratie geeft belangrijke inzichten in de situatie van een bedrijf.

ZZP en MKB

U heeft de keuze uit veel verschillende bedrijven als het gaat om het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB. Kijk ook goed naar wat voor taken zij uitvoeren en of u al uw administratieve zaken kunt uitbesteden. Zo kan een administratiekantoor uw werk gemakkelijker oppakken.

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://www.advi.nl