Missgeen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Circulaire werkruimtes die insprireren en motiveren

Een bijzondere evenementenlocati aangeboden door C-Bèta! Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. De locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is dè plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Circulaire werkplek

We verlengen we de levensduur van producten waardoor deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie.  Een flexibele werkplek bij ons is dè locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij ons komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Ontdek de bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen voor ongeveer 100 man. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van workshops, presentaties en vergaderingen.  Ook heeft u de mogelijkheid uit een van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zijn de ruimtes iets te groot voor u? Wees gerust wij bieden namelijk altijd een oplossing op maat. 

 

Unieke evenementen

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij ons ! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht.Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

 

Bent u nu op zoek naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem gerust conat op met ons

http://c-beta.nl/