Missgeen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rolgordijnen voor op kantoor

Voor uw kantoorgebouw is een manier om het af te schermen van te veel zonlicht essentieel, en daar heeft u rolgordijnen op kantoor (klik hier voor de website) voor nodig. Zonlicht kan er al snel voor zorgen dat het te warm wordt op kantoor of dat beeldschermen onleesbaar worden. Het is daarom beter om paneelgordijnen, zonneschermen, plissés, lamellen, jaloezieën of vitrage te hebben om een kantoor te creëren waarin werknemers zo geconcentreerd mogelijk kunnen werken. Rolgordijnen zijn ook een uitstekende keuze door de elegantie van het ontwerp. Ze kunnen erg sfeervol zijn en stimuleren onbewust de performance van uw werknemers. Er zijn talloze mogelijkheden voor het ontwerp van een rolgordijn die het tot een uitstekende aanvulling voor het kantoor maken.

Waarom rolgordijnen op kantoor?

Rolgordijnen passen bij ieder interieur van een kantoor. Dat wordt wederom veroorzaakt door de grote variatie aan mogelijkheden voor het ontwerp van rolgordijnen. Zo kan de mate van transparantie de inval van licht regelen waardoor het kantoor niet te licht, maar ook niet te donker wordt. Ook zijn rolgordijnen warmtewerend, dit voorkomt zomers een te heet kantoor en perkt ’s winters te energierekening in. Daarom zijn rolgordijnen op kantoor niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Geknipt voor uw kantoor

Er zijn drie maten waarin de nieuwe rolgordijnen van uw kantoor in geleverd kunnen worden door M+N projecten, dit zijn Small; Medium en Large. Deze maatvoeringen bieden de goede oplossing voor elke wens en situatie. Daarnaast zijn er voor de rolgordijnen ook verschillende systemen mogelijk voor de bediening op kantoor, de configuraties van de rolgordijnen en de toepassingen ervan. Elk van deze rolgordijnsystemen wordt uiteraard op maat gemaakt voor uw kantoor zodat ze aan alle eisen van het ontwerp, veiligheid, bediening en uiterlijk voldoen. De montage van de rolgordijnen zal vervolgens efficiënt en probleemloos verlopen doordat het modulaire concept zo min mogelijk onderdelen heeft. Dat scheelt ook tijd. Het elegante ontwerp van alle onderdelen van de rolgordijnen zorgt ervoor dat de kappen, cassettes en zijgeleidingen zo goed als onzichtbaar worden, terwijl de zichtbare onderdelen en profielen moeiteloos in het interieur van het kantoor geïntegreerd worden.