Missgeen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Simpele tips voor beter resultaten in Google

Simpele tips voor beter resultaten in Google

SEO is een van de belangrijkste zaken voor een website. Je hebt het vast wel eens opgezocht in Google. Want waarschijnlijk wil je ook aan de slag met SEO… SEO is in feite een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die een bijdrage leveren aan het verkrijgen van een hogere positie. SEO betekent Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Tip 1: Zoekwoorden zijn belangrijk, maar ga niet te ver.

Dat je over een bepaald onderwerp moet schrijven is een feit. Het klinkt een beetje kort door de bocht, maar het kiezen van een zoekwoord of onderwerp is erg belangrijk. Je wilt immers wel op relevante zoektermen gevonden worden. Alleen daarbij zien wij als specialisten in SEO vaak dat mensen dit nogal te letterlijk nemen. Ze gebruiken het zoekwoord te vaak in de tekst. Deze methodiek wordt als zeer spammy ervaren door Google. Dus pas ermee op. Voordat je het weet daal je in de zoekresultaten.

Tip 2: Wees zo relevant mogelijk

Je denkt misschien dat het een open deur is, maar als online marketing bureau zien wij het vaak vooral komen: niet relevante webpagina’s. Relevantie is een van de belangrijke zaken bij het scoren in Google. Ben je niet relevant aan de zoekopdracht van de gebruiker, dan is de kans groot dat je ook niet getoond wordt in Google. Wees dus zo relevant mogelijk in Google. Doe je dat goed, dan ga je ook stijgen in de zoekresultaten.

Tip 3: Werk aan het fundament van je website

Een website laten maken met een sterk fundament is enorm belangrijk. Eigenlijk het belangrijkste van een hele website. Google lijkt namelijk naar dit soort zaken bij het indexeren van je website. Dus wil je graag dat jouw website goed begrepen wordt, dan is het belangrijk dat je werkt aan het fundament. Maar wat is je fundament. Met fundament bedoelen wij meta title, meta description, alt tags, headlines etc. Zorg er daarom voor dat je dit op iedere webpagina hebt ingesteld.

 

https://onlinemeersucces.nl/website-laten-maken