Missgeen
Image default
Auto's en Motoren

Koop een akraprovic uitlaatheel makkelijk

 

Al jarenlang is de uitlaat en dan met name de uitlaatdemper, een van de populairste accessoires. Mede vanwege de steeds strengere emissie-eisen worden geluid en prestaties steeds meer geknepen, waardoor de montage van een vervangingsdemper in de meeste gevallen resulteert in een fraaiere sound en betere presentatie. Een van de betere uitlaten is de akraprovic uitlaat.

Wat voor soort uitlaat kies je?

Wil je een nieuwe uitlaat monteren heb je keuze uit een nieuwe einddemper (slip-on systemen) of een geheel nieuw uitlaatsysteem. De eerste mogelijkheid heeft als voordeel dat ze (vaak) redelijk eenvoudig te monteren zijn, maar toch het geluid hebben van een heel nieuw systeem. Maar ook het monteren van een volledig systeem heeft voordelen. De keuze is uitlaten is vrij groot, van een akraprovic uitlaat tot een leovince uitlaat. Voor iedere motor is er wel een uitlaat te verkrijgen waardoor de looks, prestaties en het geluid van de motor een grote boost krijgt. Welke kies je dan? Ga je voor een Sloveens merk, dan is de akraprovic uitlaat aan te raden.

 

De akraprovic uitlaat

Akrapovic is een Sloveense fabrikant die zeer goede kwaliteit uitlaatssystemen voor motorfietsen en sportauto’s maakt. De akraprovic uitlaat is nog wel het meest bekend doordat het altijd voorzien is van de beste en laatste technieken. Het merk Akrapovic in 1990 opgericht door Igor Akrapovic . Zijn kennis van uitlaatsystemen en motorfietsen kwam door zijn persoonlijke ervaringen als professioneel coureur op zowel nationaal als internationaal niveau. Tijdens zijn racecarrière ondervond Akrapovic dat er een duidelijk gebrek aan kwalitatief hoogwaardige uitlaatsystemen voor het publiek beschikbaar was. Hij ontwierp toen zijn eigen uitlaat, de akraprovic uitlaat. Samen met vijf anderen begon Akrapovic zijn bedrijf. Dit is nu een groot en vooraanstaand bedrijf geworden en wereldwijd bekend om de akraprovic uitlaat groot. Zijn visie en blijftt om nog steeds de beste en meest hoogwaardige uitlaatsystemen te maken en dat bewijst de akraprovic uitlaat zeker!