Missgeen
Image default
Dienstverlening

Voor de beste glazenwassers in Ede schakelt u Habu in

Habu Schoonmaakorganisatie is hét aanspreekpunt in en om Ede op het moment dat u wilt dat uw woning of bedrijfsobject zowel van binnen als van buiten er zo blinkend schoon uit gaat zien, dat het gewoonweg een visitekaartje voor uw straat of uw omgeving wordt. Dat doel bereiken zij niet alleen door met schoonmakers bij u aan de slag te laten gaan, maar ook door gespecialiseerde glazenwassers in Ede en omgeving in te zetten. Omdat de eigenaren van Habu Schoonmaakorganisatie over meer dan 40 jaar ervaring beschikken en ook vandaag de dag nog vrijwel dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn, weten ze altijd goed wat er bij de klanten speelt en kunnen we gemakkelijk op speifieke schoonmaakwensen inspelen.

 

Op een ecologisch verantwoorde manier gereinigd

Zo merkten we de afgelopen jaren bijvoorbeeld steeds vaker dat klanten vroegen om tijdens  schoonmaakwerkzaamheden ecologisch verantwoorde methodes toe te passen. Omdat Habu Schoonmaakorganisatie natuur en milieu natuurlijk een warm hart toedragen hebben ze inmiddels – waar mogelijk – deze switch definitief gemaakt. Alle schoonmakers en glazenwassers in Ede en omstreken maken tegenwoordig op een dusdanig vooruitstrevend ‘groene’ wijze schoon dat we gerust durven te stellen dat we een van de meest milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijven in de regio zijn.

 

Gezellige glazenwassers voor Ede en omstreken

De medewerkers zijn er overigens maar wat trots op dat ze via Habu Schoonmaakorganisatie bij tal van verschillende particuliere en zakelijke klanten aan de slag kunnen. Zowel de schoonmakers als glazenwassers die Ede als hun werkterrein hebben, hebben oprecht plezier in hun werk waardoor er sprake is van een ongekend laag verloop onder ons personeel. Het team van Habu gaat ook graag positief gestemd bij u aan de slag om uw pand van onder tot boven brandschoon te maken.