Missgeen
Image default
Dienstverlening

Plastic flessen in 2021

Ze zijn niet meer weg te denken en anno 2021 kunnen zowel bedrijven als particulieren eigenlijk niet meer zonder: plastic flessen. Vanwege de multi-functionaliteit, de lange gebruikersduur en de makkelijke productie is het één van de meeste geliefde materialen om mee te werken wereldwijd. Lees snel verder over het gebruik van plastic flessen en hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke leveringsvraag!

 

Gebruik plastic flessen

Plastic is zeer veelzijdig en multifunctioneel. Het is goedkoop om te produceren, gaat lang mee en kan voor ontzettend veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt een plastic fles of een andere soort verpakking daarnaast zeer vaak hergebruiken zonder dat er schade optreedt aan het materiaal. Dit maakt plastic een zeer geliefd product, ook bij de zwaardere maakindustrie. En het gebruik beperkt zich niet alleen tot flessen. Plastic kan namelijk ook gebruikt worden als materiaal voor emmers met deksel, plastic potjes, jerrycans en meer!

 

Plastic flessen duurzaam

Er wordt wel eens beweerd dat plastic flessen niet duurzaam zijn. Dit klopt natuurlijk vooral voor kleine plastic flesjes water die door consumenten meteen weggegooid worden nadat de inhoud is geconsumeerd. Uit onderzoek blijkt echter dat particulieren die hun flesje vaak hergebruiken en bijvullen juist hoger scoren op duurzaamheid. Voor bedrijven gaat de vlieger ‘niet duurzaam’ al helemaal niet op. Mede omdat de flessen zo lang meegaan en dus niet snel vervangen hoeven te worden door nieuwe producten. Om die reden is plastic dus qua duurzaamheid zeker geen slechte keus.

 

Groothandel in verpakkingen

verpakkingswebwinkel.nl is gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten plastic. Hoe groot of klein de order ook is, wij gaan voor u aan de slag. Benieuwd geworden? Kijk snel op onze website voor alle soorten en maten plastic flessen. Ook kunt u bij ons emmers met deksel aanschaffen. En mocht uw gewenste product er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact opnemen. Want ook voor persoonlijk advies en op maat gemaakte orders draaien wij onze hand niet om!