Missgeen
Image default
Geschenken

Een fantastische dag met een fantastisch huwelijkscadeau

Wat waren wij enorm verrast toen wij een ongelooflijk origineel huwelijkscadeau (klik hier voor de website) kregen. Ik weet het nog goed, het was natuurlijk sowieso al de mooiste dag van ons leven. Alle huwelijkscadeaus stroomden tijdens onze bruiloft binnen, van bloemen tot geld en van cadeaubonnen tot de mooiste kaarten. Toch viel ons een cadeau erg op, deze kregen wij van een van mijn beste vriendinnen. Het cadeau was een erg mooie glossy waar alle mooie momenten van mij en mijn man instonden. Ook stonden de leukste momenten tussen ons en mijn beste vriendin verwerkt in de glossy. Ik had nog nooit van zo’n cadeau als huwelijkscadeau gehoord maar kan jullie vertellen dat het echt te gek was om te krijgen!

Een huwelijkscadeau dat je nooit vergeet!

Dit huwelijkscadeau zag er erg simpel uit, maar toch was het ook zo goed bedacht. Ikzelf was er in ieder geval nooit eerder op gekomen om dit als cadeau te gaan geven. Mijn beste vriendin vertelde mij dat zij het idee voor dit als huwelijkscadeau op internet was tegengekomen. Via-via kwam zij in contact met iemand die ook als eens eerder een glossy als huwelijkscadeau had gegeven. Zij was erg enthousiast geweest over de kwaliteit hoorde ik, waardoor mij vriendin ook maar een poging waagde om dit te gaan geven.

Simpel en leuk om te maken

Mijn vriendin is echt alles behalve creatief en daarom was zei in het begin ook wel bang dat de glossy niet mooi zou worden. Gelukkig deed Jilster al heel wat werk en hoefde zij alleen maar de leukste foto’s aan te leveren. Hierbij werden de mooiste teksten geschreven waar ik mij direct in herkende. Een week na onze bruiloft was mijn vriendin bij ons op bezoek om gezellig na te praten over de fantastische dag. Samen met mijn man en mijn vriendin bladerden we de glossy door, in tijden hebben wij met zijn allen niet zoveel gelachen als toen.

Zeker een aanrader

Wij zouden met zijn allen een glossy als huwelijkscadeau zeker aanraden. Het is erg leuk om te geven én om te krijgen. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens erg laag en is er natuurlijk niets leuker dan samen nog eeuwig na te kunnen genieten over de leukste momenten die je samen met dierbaren hebt beleefd!