Missgeen
Image default
Geschenken

De mooiste geschenkdoos laten bedrukken

Wil jij je eigen geschenkdoos laten bedrukken om een goede indruk achter te laten bij je klanten en relaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een grote speler als het gaat om het laten bedrukken van verpakkingen en hierbij de herkenbaarheid te verhogen van jouw eigen bedrijf. Op het moment dat je iets gaat verzenden naar een klant of relatie, heb je er dan eigenlijk wel rekening mee gehouden hoe je dit gaat doen? Gaat dit in een standaard kartonnen doos of ga je hier daadwerkelijk iets van maken? Om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten, is het versturen van een eigen geschenkdoos een uiterst geschikte optie. Wij hebben een ontwerptool ontwikkeld waarbij onze klanten heel simpel en eenvoudig een eigen geschenkdoos kunnen maken, waarbij ze hun eigen logo, huisstijl of andere creaties kunnen toepassen. De tool om een geschenkdoosje te ontwerpen werkt als volgt:

–        Als eerste kies je de gewenste uitvoering van het doosje met het juiste model. Hier kun je tevens de wensen aangeven waar het geschenkdoosje aan moet voldoen. Ga je voor een klein geschenkdoosje, of heb je misschien toch een grote doos nodig?

–        De tweede stap in het proces is het aangeven van de gewenste maat van het geschenkdoosje. Je gekozen template zal direct in beeld komen, waarbij je je een aantal dingen kunt veranderen

–        Vervolgens kun je jouw doos zelf samenstellen ga je voor de juiste bedrukking. Ga aan de slag met onze handige en gratis ontwerptool.

–        Daarna kun je kiezen waarmee je jouw geschenkdoos wilt gaan bedrukken.

–        Als laatste kun je jouw ontwerp in het winkelwagentje plaatsen en vul je je gegevens in. Nu kun je de door jouw ontworpen doosjes simpel bestellen en hoef je alleen nog maar te wachten op de bevestiging.

Meer weten over geschenkdoos bedrukken?

Wij maken het voor jouw niet alleen ontzettend leuk om je eigen doosjes te ontwerpen, maar helpen je daarnaast ook om de herkenbaarheid van jouw bedrijf te vergroten op de markt. En als je denkt dat dit niet belangrijk is, kijk dan maar eens naar de grote spelers op de markt en hun verpakkingen. Op het moment dat je een pakketje van Coolblue of Bol.com ziet, weet je direct dat het van hun is. Hiervoor hoef je geen naam op de verpakking te zien. Onbewust werkt dit door in de hoofden van de consument en zal je hierdoor een betere naamsbekendheid gaan krijgen.

https://www.doosjesdeal.nl/nl/pagina/geschenkdoos