Missgeen
Image default
Woning en Tuin

Een aluminium kozijn: iets voor u?

Heeft u genoeg van uw oude, houten kozijnen? Kijk dan eens of een aluminium kozijn wellicht iets voor u is. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van een aluminium kozijn ten opzichte van het standaard houten kozijn. De meeste problemen met houten kozijnen ontstaan doordat deze regelmatig onderhoud nodig hebben: gebeurt dit niet, dan is de kans op rotten en roesten zeer aanwezig. Met een aluminium kozijn zijn deze problemen verleden tijd!

De voordelen van een aluminium kozijn

Een aluminium kozijn brengt vele voordelen met zich mee. Het karakter van het kozijn zorgt ervoor dat deze tegen allerlei weersomstandigheden kan, het kozijn zal niet roesten of rotten zoals bij een houten kozijn wel voor kan komen.

Naast dit weerbestendige karakter heeft het aluminium kozijn ook een moderne en industriële uitstraling. Hierdoor is het kozijn in vrijwel iedere woonstijl in te passen. Het aluminium kozijn is in meerdere uitvoeringen en kleuren te verkrijgen, zo is er altijd wel een kozijn dat bij u en uw woonwensen past.

Het monteren van een aluminium kozijn vraagt om deskundigheid en geduld. De professionals van Schipper-Ede zijn speciaal opgeleid om uw nieuwe kozijn met de grootste zorgvuldigheid te kunnen plaatsen. Het monteren van de kozijnen kan in slechts één dag plaatsvinden. Uiteraard nemen onze medewerkers uw oude kozijnen mee, en ruimen zij alle ontstane rommel voor u op bij vertrek. Zo kunt u gelijk genieten van uw nieuwe aluminium kozijn!

Wilt u meer weten?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor aluminium kozijnen bij u thuis? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u onze vele opties voor uw eigen aluminium kozijn in alle rust bekijken en kunt u advies vragen aan een van onze deskundige medewerkers.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen voordat u bij ons langskomt, of heeft u nog specifieke vragen over het aluminium kozijn? Op de website van Schipper-Ede vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken voor het beantwoorden van al uw vragen en voor het geven van deskundig en eerlijk advies.