Missgeen
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een lamelparket in uw woning

Sinds een korte tijd geleden heb ik een lamelparket (klik hier voor de website) laten plaatsen in mijn woning, ik ben nog steeds erg te spreken over het resultaat en de positieve invloed die het heeft op de sfeer in mijn woonkamer. Ik heb ervoor gekozen om Bax Houthandel in te schakelen voor de montage en hier heb ik uiteraard ook de vloer aangeschaft. Op een koude zaterdagmiddag ben ik gewoon eens bij hen binnengestapt om eens te kijken wat er allemaal in het aanbod is en hoeveel ik ongeveer kwijt zal zijn als ik mijn hele benedenverdieping van circa honderd vierkante meter zal vullen met een lamelparket. Beide dingen vielen voor mij positiever uit dan ik had verwacht, dit betekent dus dat het goedkoper was dan ik dacht en bovendien het er mooier uitzag.

Een lamelparket van Bax Houthandel

Het is niet voor iedere aanbieder hetzelfde lamelparket, zelf heb ik er een van Bax Houthandel en mijn buren hebben er een van een concurrent aanbieder die in hetzelfde segment opereert. Als ik kijk naar de verschillen dan ben ik blij dat ik gekozen heb voor Bax Houthandel en niet voor de andere, de naam van deze partij ben ik even kwijt. Het grote verschil zit hem vooral in de tijd hoe lang je hem kan gebruiken, zo weet ik van kennissen dat het heel erg langzaam slijt en dit eigenlijk helemaal niet zichtbaar is. Bovendien is het mogelijk om er bij slijtage een extra laklaag overheen te laten verven om de groeven niet meer zichtbaar te laten maken. Zo zijn er dus veel voordelen aan lamelparket van Bax Houthandel ten opzichte van andere aanbieders, daarnaast heeft het ook veel voordelen als je het vergelijkt met andere soorten vloeren. Een lamelparket is erg makkelijk schoon te houden en daarnaast is het relatief goedkoop.

Meer weten?

Als je meer wil weten over een lamelparket of een ander soort vloer dan adviseer ik om binnen te stappen bij Bax Houthandel om je hier meer te laten vertellen en de opties te bekijken. De medewerkers weten alles te vertellen wat relevant is over de houten vloeren en daarnaast voorzien ze u van deskundig advies.