Missgeen
Image default
Verbouwen

AX Pro hikvision het draadloze alarmsysteem mis het niet.

Met het AX Pro hikvision systeem beveilig jij je huis, werkplek of winkel optimaal. Door middel van dit draadloos alarmsysteem kan je exact zien wat er gebeurt. Nooit meer zorgen hebben of je huis wel goed beveiligd is. Eenvoudig geïnstalleerd en te bedienen met een handige app.

Draadloos alarmsysteem

Doordat dit systeem draadloos is kan jij hem overal ophangen. Dit zorgt ervoor dat je hem breed kan inzetten. Hang hem op waar jij de ruimte extra in de gaten wilt houden. Gemakkelijk te installeren doormiddel van de handige instructies. Voor de instellingen biedt Hikvision een contactpagina aan waar je terechtkan voor al je vragen. Ook vind je er een ondersteuningspagina waarop je alle handleidingen en instructies kan inzien. Kom je er toch niet helemaal uit? Vraag ons dan voor hulp met de installatie. Wij kunnen dan direct controleren of alles functioneert en werkt.

Betrouwbaar beveiligingssysteem

Met de AX Pro hikvision weet je zeker dat je aan het goede adres bent als we praten over een geheel beveiligingsplan. Een geheel product dat aan alle wensen voldoet. Ontdek ons veelzijdige aanbod op Hikvision . Een veelzijdiger systeem zoals dit ga je niet vinden. Het systeem werkt op zijn eigen netwerk en is daarom beter beveiligd dan zijn voorgangers. Hierdoor ontvang je minder snel valse meldingen of heb je minder last van storingen.

Eenvoudig of een uitgebreid systeem plaatsen

De Ax Pro is een systeem dat eenvoudig, maar tegelijkertijd ook veelzijdig ingezet kan worden. Een nieuw design dat het gemak van vroeger combineert met de kracht en dynamiek van tegenwoordig. Je hoeft nooit meer na te denken over wat nu het beste systeem is om je woning, werkplek of winkel te beveiligen. Hiermee weet je zeker dat je met een gerust hart kan slapen.

https://mr-beveiliging.nl/product-category/alarmsystemen/hikvision-alarmsysteem/