Missgeen
Image default
Aanbiedingen

Service engineer

Service engineer

Als service engineer ben je een heel belangrijk onderdeel van het contact leggen met klanten.

Je bent een 100% vertrouwde expert die positief kan denken en indien nodig snel kan schakelen. Klanten kunnen vertrouwen op uw technische kennis, inzicht, servicegerichtheid en persoonlijke betrokkenheid bij de implementatie.

Je werkt in een klein serviceteam en werkt samen met je collega’s om werkzaamheden uit te voeren zoals inspectie, inbedrijfstelling, storingsanalyse, reparatie en servicewerk.

U kunt op verschillende banen rekenen. Enerzijds om het falen van de binnentanker te verhelpen en anderzijds om (regelmatig) onderhoud uit te voeren aan olieraffinaderijen of voedselproducenten.

Je kunt echter ook debuggen op een zeeboot aan de andere kant van de wereld.

Uiteraard kunt u via ons geautomatiseerd systeem alle activiteiten correct en overzichtelijk beheren. Gepassioneerd, leergierig, meewerkend, servicegericht en flexibel ingesteld

De aanstekelijke ‘drive’ kan het meeste voordeel halen uit elk klantcontact.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt snel reageren op signalen van klanten, duidelijke afspraken maken en deze vasthouden.

Met een minimum MBO werk- en denkniveau, gedegen kennis en interesse in (scheeps) werktuigbouwkunde, proces- en / of elektrotechniek.

Heeft het voordeel van maritieme wereld en / of service- en onderhoudswerkervaring. Spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels

Bereid om te reizen (internationaal) en diensten te verlenen buiten kantooruren

Een rijbewijs B

Wonen in of nabij Bath, bijvoorbeeld in Amersfoort, Soest, Nijek, Benstone, Spakenburg

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/it-specialist.html