Missgeen
Image default
Gezondheid

Redenen om naar relatietherapie Twello te gaan

Je hebt het misschien niet doorgehad, maar na verloop van tijd is je relatie steeds negatiever geworden. Het is er langzaam ingeslopen en om een of andere reden houden jullie dit in stand. Het hoeft niet zo te zijn dat jullie elkaar niet meer leuk vinden, maar misschien omdat jullie slecht in het vel zitten of bepaalde dingen niet kunnen verwerken. Je komt dan bij elkaar terecht en kunt elkaar met negativiteit besmetten. Dit is voor veel koppels herkenbaar. Soms zijn er dingen die je moeilijk kunt uitpraten of ben je niet flexibel om met dingen om te gaan, wat stress oplevert. Relatietherapie Twello kan dan helpen.

Vreemdgaan

Veel koppels kiezen ervoor om in therapie te gaan omdat de ene partner is vreemdgegaan. Dit zorgt voor een grote crisis in de relatie en is een beschaming op de andere partner zijn vertrouwen. De gevolgen verschillen per stel, maar om het goed te maken moeten beide kanten hard werken. Niet elk koppel redt het, want sommige stellen verbreken de relatie al bij het vreemdgaan. Vreemdgaan hoeft echter niet altijd het einde van een relatie te zijn. Soms is het goed om te onderzoeken waardoor bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Het is hiervoor wel essentieel dat beide partijen bereid zijn om ervoor te vechten.

Slechte communicatie

Als je al een tijd samen bent, kan het lijken dat je elkaar minder goed gaat begrijpen. Er kan dan een miscommunicatie ontstaan. Dit doet geen van beide partijen expres, maar het zorgt wel voor wrijving. Dit kan door allerlei factoren veroorzaakt worden, zoals een vervelende gebeurtenis of iets dergelijks. Therapie kan dan helpen zodat je elkaar weer gaat begrijpen. Soms kan gebrek aan communicatie er namelijk zelfs voor zorgen dat je uit elkaar groeit. Dit is natuurlijk hartstikke zonde als je goed bij elkaar past.

X

https://www.tranceforma.nl/