Missgeen
Image default
Dieren

Muggenlamp is makkelijk en effectief

Een muggenlamp is ideaal als u snel en gemakkelijk van de muggen af wilt komen. Niks is irritanter dan lek gestoken worden door muggen. Door middel van een muggenlamp kunt u dat heel gemakkelijk voorkomen. Het enige wat u hoeft te doen is de lamp aan te schaffen en vervolgens ergens neer te zetten en in te schakelen. Dat is binnen een mum van tijd gepiept. Een muggenlamp kunt u al verkrijgen vanaf 18 euro, echt een koopje dus. U hoeft nooit meer hele nachten in uw slaapkamer opzoek te gaan naar die ene mug. Zo heeft u iedere nacht een goede nachtrust, wat natuurlijk erg belangrijk is voor het goed functioneren van uw welzijn.

Hoe werkt een muggenlamp

Een muggenlamp is natuurlijk niet zomaar een lamp. Een muggenlamp kenmerkt zich doordat hij menselijke CO2 sappen uitstoot. Op die menselijke CO2 sappen komen de muggen af. Wanneer de muggen eenmaal in de buurt komen worden ze opgezogen door de ingebouwde ventilator. Zo komen ze in de lamp terecht en is het onmogelijk om uit de lamp te ontsnappen. Wel blijven de muggen nog leven. Dit is gunstig, omdat zo nog meer muggen worden aangetrokken tot de lamp. Daarnaast zijn de lampen ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Dat scheelt je weer een partij moeilijk doen om de lamp schoon te maken. 

Varianten

Er zijn verschillende soorten muggenlampen. Zo is er een kleine lamp, die perfect geschikt is voor je slaapkamer. Deze kan je al verkrijgen vanaf 18 euro. Ook is een hele grote lamp, deze lamp heeft weliswaar een bereik van 600 vierkante meter en is zo goed geschikt voor een groot terras. Deze lamp kost slechts 75 euro. Daarnaast zijn beide lampen voorzien van een ophanghaak, zo hoeft de lamp het zicht niet te bederven.