Missgeen
Image default
Dieren

Eten voor je huisdier

Wanneer je denkt aan eten voor de huisdieren, denk je misschien aan heerlijke brokken of vers vlees. Maar niet aan diepvries ratten. Het zal ook niet goed zijn dat jouw hond dit zal gaan eten. Het is dan ook meer bedoeld voor slangen, roofvogels of reptielen. Normaal gesproken vinden deze beesten hun voedsel in de natuur. Een heerlijk vers muisje of een rat is zo te vangen. Echter wanneer deze in gevangenschap leven, kan dit een probleem zijn. Hoewel de meeste mensen dit soort dieren wel houden, vinden zij het moeilijk om een levend muisje of rat in de kooi te gooien. Daarom zijn ratten die ingevroren zijn een ideale oplossing. 

Makkelijk online te bestellen

Diepvries ratten en andere beestjes zijn online te bestellen bij Animal Food Express. Voordeel is dat je zelf niet op klopjacht hoeft te gaan om een muis of een rat te vangen. Een diepgevroren muis gaat bij een slang, natuurlijk na ontdooien, er net zo makkelijk in als een vers beestje. Alles wat hier te koop is, zijn vers ingevroren producten. Er zijn verder geen aparte vitaminen toegevoegd. 

Bekijk het enorme assortiment aan voer wat hier te verkrijgen is. Van een grote Weanerrat tot een Fuzzyrat en zo zijn er nog heel veel meer soorten ratten en muizen en andere dieren. Ook voor honden en katten zijn hier diverse lekkere snacks te vinden. Zowel varkens, rund, maar ook diverse snacks gemaakt van vis zijn hier online te bestellen. Bekijk het assortiment en bestel een heerlijke snack voor jouw (huis)dier.