Missgeen
Image default
Aanbiedingen

Met een kunstrieten dak profiteert u van de volgende voordelen

Met een kunstrieten dak profiteert u van de volgende voordelen

Jarenlang is er onderzoek gedaan naar een andere optie voor natuurlijke rieten daken. Al dat onderzoek is niet voor niets geweest, want daar is een hele mooie kunst riet variant uit ontwikkeld. Dit is namelijk Candur: een kunstriet van hoge kwaliteit, dat gemaakt is van een pvc-kunststof in combinatie met cellulose. Het riet heeft een prachtige en bijna niet van echt te onderscheiden rietstructuur. Dit kunstriet heeft veel voordelen ten opzichte van natuurriet. Bent u nieuwsgierig naar al deze voordelen? In deze blog zetten wij ze voor u op een rijtje!

 

De voordelen van Candur

Wilt u graag een nieuw rieten dak, omdat u een nieuw huis aan het bouwen bent of omdat de huidige toe is aan vervanging? Laat dan uw rieten dak vervangen en overweeg Candur. In vergelijking met natuurriet zijn er een aantal redenen om voor kunstriet te kiezen. Goed om te weten, is dat Candur bijna niet van echt te onderscheiden is van origineel riet. Dit komt door de toevoeging van cellulose aan de pvc-kunststof. Ook wordt dit riet op dezelfde manier gedekt als de originele variant. Daarnaast is Candur rotvrij en waterproof. Iets wat niet zo is bij natuurriet, dit zorgt er dan ook vaak voor dat uw natuur rieten dak na een aantal jaar verrot en in isolatiewaarde daalt. Doordat de kunstrieten variant niet vatbaar is voor die erge aftakeling van het riet door weersomstandigheden, stijgt uw isolatiewaarde met 350%. Door al deze factoren heeft Candur ook een veel langere levensduur dan natuurriet.

 

Stel uw eigen dak helemaal zelf samen

Met Candur kunt u zelf uw rieten dak helemaal samenstellen. Zo bepaalt u de dikte van het riet, deze wordt vanaf 15 centimeter gelegd en loopt op tot 20 centimeter. Voor welke dikte u kiest, ligt aan de uitstraling die u aan uw huis wilt geven. Naast zelf de dikte bepalen, is het ook mogelijk om uit verschillende kleuren riet te kiezen. Er zijn twee varianten: een lichte en donkere variant. De lichte variant heeft dezelfde look als natuurriet dat net is gedekt. Het heeft dan ook een licht gelige gloed. De donkere variant heeft een vergrijsde uitstraling en lijkt op riet dat al een aantal jaar op het dak ligt.

 

Kiest u voor Candur?

Bent u enthousiast geworden over Candur na het lezen van al deze voordelen? Neem dan een kijkje op de website, daar kunt u meer informatie vinden over het kunstriet. Heeft u nog vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op!

 

 

https://www.candur.nl/