Missgeen
Image default
Meubels

Met de maatwerk eiken houten tafel heb je een passend item

Een maatwerk eiken houten tafel is de oplossing! Je kent het wel, dat moment dat je geen keuzes kunt maken. je hebt veel keuze maar weet niet precies waar je uit moet kiezen. Wat past er nou precies in je interieur en wat voor tafel hoort daar goed bij. Je speurt het gehele internet af maar een passende tafel, maar het lukt je niet om er een te vinden die echt aansluit bij jouw wensen. Kon je er zelf maar een samenstellen denk je dan. De maatwerk eiken houten tafel kan je dus wel helemaal zelf samenstellen! Hoe perfect is dat?! 

Maatwerk

Met de maatwerk eiken houten tafel heb je dus helemaal geen stress meer van keuzes en diverse tafels die je tegen elkaar moet afwegen. De ene tafel heeft wel meer voordelen dan de ander, maar die geeft wel weer een nadeel en die heeft de ander niet et cetera. Je hebt hier helemaal niets meer mee te maken, want je iets helemaal zelf voor de tafel die jij in je woning wilt plaatsen met de maatwerk eiken houten tafel. Allereerst kies jij een blad dat goed aansluit bij datgeen waar jij naar op zoek bent. Wil je een ovale tafel, een ronde tafel of ga je toch gewoon voor een rechthoekige tafel? Als je die keuze hebt gemaakt dan kies je een maat dat perfect is voor jouw ruimte. 

Onderkant van de tafel

Nadat je de maat van het blad en de vorm hiervan hebt bepaald, kies je een dikt eva het tafelblad uit. Dit draagt bij aan de uitstraling van de tafel. Denk over deze stap dus heel goed na voordat je hier zomaar een beslissing over maakt. Wat wil je met de tafel uitstralen? Dat laat je terug komen in de dikte van het tafelblad. Nadat je het tafelblad helemaal hebt samengesteld, kies je voor een onderstel. Wil je een metalen of een houten onderstel en in welke vorm wil je die dan hebben? Dit kan je allemaal bepalen met een maatwerk eiken houten tafel.