Missgeen
Image default
Gezondheid

Kom tot jezelf met massage en mindfulness

Meer in balans zijn met jezelf en wat je wilt? Soms is het nodig om even tot jezelf te komen, een pas op de plaats te maken. Dat kan als je een massage in Hengelo boekt en een lesje mindfulness volgt. De combinatie zorgt ervoor dat je naar jezelf luistert en je lichaam rust geeft.

Een bijzondere combinatie

Een les mindfulness blijft niet alleen bij een uurtje, maar het is ook een manier van leven. In het kort betekent mindfulness ‘leven met volle aandacht’. Dat is in leven wat we nu leven vaak niet makkelijk. Hoeveel zaken doen we wel niet op de automatische piloot? Hoeveel doen we wel niet zonder er echt over na te denken? Daarom als je dan toch even tijd neemt voor jezelf met een massage in Hengelo is het goed om even stil te staan bij het hier en nu. Tijdens je massage ben je heerlijk ontspannen, hoef je nergens over te denken. Maar tijdens de massage in Hengelo is het ook een goed moment om mindfullnes de gedachten te laten passeren. Meer te genieten van het leven door zich te richten op het ‘hier en nu’ en daarbij gedachten over vroeger, straks of morgen te laten varen. En dat lukt best goed als je relaxt in een massagestoel licht, zachte muziek om je heen hoort en door een ervaren masseur wordt gemasseerd.

Waarom werkt het?

Een aantal belangrijke voordelen van mindfulness is dat het je stresslevel verlaagd. Ook kun je meer genieten van het leven, de mooie dingen in het leven herkennen omdat je er bewuster mee bezig bent. Je gaat minder piekeren omdat je leert loslaten en je slaapt beter om dat je meer rust ervaart. Diezelfde voordelen ervaar je ook tijdens een massage in Hengelo. Tijdens een massage in Hengelo ervaar je geen stress, doordat je even kunt ontspannen heb je rust in je lijf. Ook is het een moment waarop even kunt genieten, genieten van de massage in Hengelo en genieten van het moment. Daarom is een massage in Hengelo en een mindfulness samen extra effectief.