Missgeen
Image default
Zakelijk

HRM-advies van Simpra

U heeft een bedrijf, of bent verantwoordelijk voor een aantal medewerkers in een bedrijf en u heeft HRM-advies nodig. Misschien heeft u HRM-advies nodig over hoe u het beste medewerkers kunt belonen. Een andere situatie waar u eventueel HRM-advies voor nodig heeft is bij het fuseren, misschien zoekt u naar een persoon die dit zo kan begeleiden dat alles op rolletjes verloopt. Of misschien heeft u HRM-advies nodig voor het afnemen van assessments? HR Simpra is voor al deze situaties geschikt om HRM-advies te vragen. Het bedrijf heeft inmiddels al ruime ervaring in andere bedrijven en organisaties HRM-advies geven, en heeft al veel verschillende situaties meegemaakt, het is dus lastig om ons te verrassen!

HRM-advies van Patrick Eichelsheim

Onze medewerker Patrick Eichelsheim is een expert op het gebied van HRM-advies, hij heeft al meer dan dertig jaar HRM-ervaring! Patrick heeft passie voor en plezier in zijn vakgebied, als meer dan dertig jaar lang heeft hij bedrijven kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat er goede resultaten zijn geboekt. Het duurzame aan HRM-advies aanvragen bij Simpra is dat dit advies na verloop van tijd terug wordt verdiend aan een goedlopende organisatie. Patrick kan HRM-advies geven aan ondernemers in het MKB, maar daar blijft het niet bij. Ook grote organisaties kan Simpra verder helpen met HRM-advies, we zijn niet beperkt in HRM-advies op kleine schaal geven. Maar hoe pakt Patrick dan HRM-advies aan bij grote organisaties zonder de rode draad kwijt te raken? Simpel. Bij grotere organisaties doet Simpra het zo, dat de focus van HRM-advies gelegd wordt op de specifieke expertises van Patrick. Hij is namelijk voor HRM-advies gespecialiseerd in interim HR-management, maar HR bij woningcorporaties en duurzaam personeelsbeleid!

HRM-advies aanvragen

Als u dus een leidende functie bij een organisatie heeft en HRM-advies nodig heeft, dan weet u waar u moet zoeken. Patrick Eichelsheim is onze onbetwistbare expert op het gebied van HRM-advies, en hij zal grote en kleine organisaties helpen resultaat te boeken. Wij hebben het privilege om al meer dan dertig jaar bedrijven, organisaties en corporaties te kunnen helpen bij HRM-advies, en doen dat graag voor nog eens dertig jaar. Geïnteresseerd? Bezoek onze website.