Missgeen
Image default
Gezondheid

Het belang van gezonde voeding

Sinds kleins af aan ben ik altijd al te zwaar geweest. Toen ik klein was  pesten andere kinderen  hierom met als gevolg dat ik nog meer ging eten. Hierdoor kwam ik in een vizeuze cirkel terecht toen ik naar de middelbare school ging zag ik hoe mijn vriendinnen vriendjes kregen en ik niet hierdoor werd ik heel onzeker.

Gezonder eten

Ik besloot dat ik het roer rigoureus om moest gooien en een compleet andere levenstijl moest creëren je hebt tenslotte maar één lichaam en daar moet je goed voor zorgen.

Ik begon met het opzoeken van informatie voor tips over gezond eten. Hier staat bijvoorbeeld: wees matig met suiker, dit vond ik heel lastig omdat in bijna elke hoek van het land wel een supermarkt is waar je honderden ongezonde producten kan kopen waar veelste veel suiker in zit.

Daarom wou ik zo dicht mogelijk bij de natuurlijke producten blijven en schrapte ik frisdrank, snoep, koek en allerei andere producten met teveel suiker na 2 weken merkte ik al een onwijs verschil doordat ik een stuk gezonder at voelde ik me veel energieker en ik voelde al dat ik wat gewicht kwijt was. Ik ga hier zeker mee door!

http://expressing-beauty.nl/