Missgeen
Image default
Aanbiedingen

Help: Ik ben op zoek naar Luxe gordijnen

Voordat je nieuwe gordijnen koopt, moet je goed nadenken over de functie van de gordijnen en wat voor sfeer je wil dat de gordijnen overbrengen. Gordijnen in welke kamer dan ook kunnen de sfeer maken of breken. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de gordijnen goed afgestemd zijn op de rest van het interieur, zodat het 1 geheel wordt.

Verschillen in interieurs

Om te bepalen naar welke sfeer/ uitstraling je op zoek bent, is het wellicht goed om te weten wat voor soorten er allemaal zijn. Denk aan een Scandinavische look, of meer Bohemien, Industrieel, Landelijk, Modern of toch Retro? Er is tegenwoordig zoveel keuze, je ziet soms door de bomen het bos niet meer. 

Deze interieurstijlen zijn ook met elkaar weer goed te combineren, wanneer je niet 1 van de vele stijlen wil. Perfect dus als je geen keuze kan/ wil maken! Door stijlen te combineren maak je het interieur juist misschien ook wel interessant. Het maakt namelijk niet uit welke interieurstijlen je met elkaar combineert, zolang de kleuren maar bij elkaar passen!

Afbeelding met binnen, vloer, meubels

Automatisch gegenereerde beschrijvingVolumineuze gordijnen

Ben je op zoek naar luxe? Dan ben je op zoek naar mooie, volumineuze gordijnen. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn zoveel soorten gordijnen met een prachtig volume, en ook te verkrijgen in zoveel verschillende kleuren! Denk hierbij aan onze Beau, de teddystof waarmee je het liefst iedere dag knuffelt. Naast de Beau natuurlijk ook onze Bouclé, de meer robuuste gordijnstof. Bouclé is tegenwoordig niet meer weg te denken in het hedendaagse interieur. 

Zeker niet te vergeten is onze ruime collectie aan velours gordijnen. Wanneer ik denk aan luxe, denk ik al gauw aan velours. De subtiele glans die het gordijn bij zich draagt, met de zachte luxe uitstraling. Ik ben fan! In de categorie velours gordijnen hebben wij ook nog 2 soorten, de gewone Velvet en de Lux FR. Een bijkomend voordeel wat de Lux FR nog net even wat luxer maakt, is namelijk dat de Lux FR brandvertragend is. Geweldig!

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Gordijnen met glans

Gordijnen met glans is ook zo’n goed voorbeeld van luxe gordijnen. Glans en glitter zie je tegenwoordig ook steeds vaker terug komen in het interieur. De gedachte die je misschien hebt hierbij is hysterisch, ordinair of overdreven. Dat kan ik mij wel voorstellen, maar dat is nergens voor nodig. Er zijn zoveel verschillende soorten glans en glitter, dat het ook op een hele mooie subtiele manier kan. Denk hierbij aan onze Locks FR Geelgoud, Metallics en onze Wega Metallics. De perfecte combinatie van shine en luxe.

https://www.123gordijn.nl/