Missgeen
Image default
Tweewielers

Een scooter leasen bij Polderscooter

Het leasen van een auto is al helemaal ingeburgerd en welbekend in heel Nederland, maar wist u dat u ook een scooter kunt leasen? Ja echt! Bij Polderscooter kunt u uw scooter al leasen voor een klein bedrag per maand. Wat we van u vragen is dat u minimaal 18 jaar bent en dat u een geldig paspoort of identiteitskaart en bankpas heeft. Wanneer u aan deze eisen voldoet, kunt u gemakkelijk en snel een scooter leasen bij Polderscooter. 

Bezoek de website voor meer informatie over scooter lease.

Verschil tussen auto leasen en scooter leasen

Het leasen van een nieuwe scooter is anders dan het leasen van een auto. Dat verschil moet wel in dit blog duidelijk gemaakt worden. Wanneer u een auto least, betaalt u net als bij het leasen van een scooter, een maandelijks bedrag. Na afloop van de vooraf afgesproken lease termijn rijdt u elke 2 tot 5 jaar rond in een splinternieuwe auto. Bij het leasen van een scooter bent u direct ook echt de eigenaar van uw scooter. Dit wordt in de volksmond ook wel een lease-aankoop formule genoemd. Het leasen van een scooter is eigenlijk hetzelfde als iets kopen op afbetaling.

Waarom zou ik een scooter leasen bij Polderscooter?

U kunt overwegen uw nieuwe scooter te leasen omdat u wel al een nieuwe scooter wilt rijden maar deze nog niet kunt kopen. Of omdat u nog de aankoopprijs van uw nieuwe scooter bij elkaar moet sparen maar met het mooie weer op komst niet meer wilt wachten. Maar nu al wilt genieten van het rijden op een scooter. Misschien wilt u uw spaargeld helemaal niet uitgeven aan de aankoop van een nieuwe scooter. Termijn betalingen zijn dan dé uitkomst. En Polderscooter levert deze service graag aan u. Al voor een tientje per maand kunt u al genieten van de vrijheid die een scooter u geeft.

Door uw scooter te leasen bij Polderscooter bent u ook nog eens direct de eigenaar van uw nieuwe scooter. Door in termijnen te betalen, bent u niet gelijk een groot bedrag van uw spaargeld kwijt. En de mogelijkheden zijn ruim. U heeft de keuze uit 36, 38, 60 of zelfs 72 maanden! Zodat u altijd verzekerd bent van een klein maandelijks bedrag wanneer u uw scooter least bij Polderscooter.