Missgeen
Image default
Mode en Kleding

De reden waarom je niet moet besparen om je bh

De reden waarom je niet moet besparen om je bh

 

Veel vrouwen vinden het niet leuk om veel geld uit te geven aan lingerie. Met uitzondering van dat ene mooie setje in de slaapkamer vinden ze het namelijk vaak ontzettende zonde van hun geld. Ze kiezen er namelijk liever voor om een nieuwe broek, trui of paar schoenen te halen, aangezien je dit direct ziet. Toch is het dragen van een goede bh essentieel voor het welzijn van je hele lichaam. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, zal je op lange termijn last kunnen krijgen van bijvoorbeeld je rug, schouder of nek wanneer je een bh draagt die niet goed ondersteunt. Daarnaast zijn er nog verschillende redenen te bedenken, waarom je er goed aan doet om een bh te dragen die goed aansluit en voldoende ondersteunt. 

 

Beter twee goede bh’s in je kast

 

Vooral jonge meiden vinden het belangrijk om meerdere bh’s te hebben. Toch is dit absoluut niet noodzakelijk. Je kunt er immers toch maar één tegelijk dragen, dus waarom zou je er dan een stuk of 5 in je kast willen hebben liggen. In de regel is het dus voldoende om te beschikken over twee normale goede bh’s en eventueel twee sport bh grote maten voor wanneer je regelmatig sport. Wanneer de ene bh dan in de was zit, kun je de andere dragen en andersom. Omdat je een bh prima een aantal dagen achtereenvolgens kunt dragen, is het dus niet nodig om er meerdere te hebben. Zo kun je de één wassen of laten uitwaaien en kun je de ander gewoon dragen. Zo kun je dus beter je geld uitgeven aan twee goede bh’s in plaats van dat je kiest voor meerdere bh’s die kwalitatief ‘net niet’ zijn.

 

Zorgt voor ondersteuning

 

Het verschil tussen een goedkope en dure bh is direct merkbaar. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, is het bijvoorbeeld met name als het gaat om een sportbh voor onder andere het hardlopen belangrijk dat deze de juiste ondersteuning biedt. Niet alleen is het slechts voor je borsten, maar zal je ook je prestaties kunnen beïnvloeden. Je kunt je namelijk wel voorstellen, dat het alles behalve een pretje is, dat wanneer jij aan het hardlopen bent, je borsten alle kanten opgaan. Zorg er daarom dus voor dat je kiest voor een bh zowel normale als sport bh die jouw borsten op de juiste plek kan houden wanneer dat nodig is.