Missgeen
Image default
Mode en Kleding

De populariteit van het merk Ipanema

Ipanema is een leuke, chique en kleurrijke Braziliaans gemaakte sandaal- en teenslippercollectie vernoemd naar een van de meest exotische en beroemde stranden ter wereld. Met behulp van de spectaculaire kustbuurt van Ipanema in Rio de Janeiro, Brazilië, als achtergrond en inspiratie, creëren we de Ipanema schoenencollectie om de perfecte mix te zijn van een ontspannen levensstijl aan zee met de verfijning van de stadsglamour.

Verkocht in bijna 100 landen over de hele wereld, weerspiegelen de ontwerpen van Ipanema de relaxte Braziliaanse wortels van het merk, terwijl ze innovatieve materialen gebruiken en verbonden blijven met de huidige modetrends. Wij combineren ons gevoel voor mode met kenmerken die Ipanema sandalen en teenslippers uniek maken, waaronder meerdere zoolvormen voor een beter comfort en een betere pasvorm, “360 graden” prints die zich om de zool wikkelen, en verbazingwekkende banddetails en overlays die ervoor zorgen dat mensen onze stijlen opmerken als ze op uw voeten staan!

Met een snel groeiende aanwezigheid in de kasten en aan de voeten van Hollywood’s elite, kan Ipanema worden gezien op beroemdheden zoals Angelina Jolie, Halle Berry, Kate Hudson, Ashton Kutcher en zo vele anderen. Ipanema is ook trots om de officiële schoenensponsor te zijn van de Mercedes-Benz Fashion Week die elk jaar in juli in Miami Beach wordt gehouden.

Ipanema slippers en sandalen zijn begeerd om hun creatieve en comfortabele stijlen gemaakt met behulp van onze superzachte en duurzame Flexpand 100% recyclebaar plastic. Met het oog op het milieu en de toekomst is de Ipanema collectie gemaakt van ten minste 30% gerecyclede materialen, terwijl 99% van al het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt.