Missgeen
Image default
Energie

De keukentrends voor 2023!

Je kent het wel, constant een nieuwe trend op het gebied van keukens. Dan is zwart in, dan weer beton en dan weer de nieuwste snufjes. Veel materialen en stijlen blijven populair of juist niet, toch komen er ook jaarlijks weer nieuwe ideeën en stijlen bij. Om deze reden in dit artikel de nieuwste keukentrends voor 2023.

De dichte keuken kast is terug
terug van weggeweest: de dichte keuken kasten. Er werden de laatste jaren steeds meer open keukenkasten en ook steeds minder kasten geplaatst in een keuken. Echter is deze trend weer totaal omgekeerd naar de dichte en vele keukenkasten zodat je voldoende opbergruimte hebt. Deze trend komt volledig voort uit het minimalisme, weinig spullen zien zorgt hier namelijk voor. De open keuken kasten (of planken) worden dan ook geplaatst als echte eyecatchers, hier zet je dan ook de items die echt gezien mogen worden.

Hightech snufjes
Hightech snufjes staan al jaren bovenaan in de trends van de keuken wereld. Elk apparaat in de keuken wordt natuurlijk weer vernieuwd met de nieuwste uitvindingen en eisen van de huidige tijd. Vaak is het niet nodig om direct de apparaten te vervangen maar als je toch een keuken koopt ga je vaak wel voor de nieuwste producten. Wie weet vindt je wel de nieuwste hotspot voor in keuken.

Het centrale kookeiland
Natuurlijk al jaren in trend, een kookeiland. Een kookeiland wordt tegenwoordig vaak gebruikt en ontworpen als centrale/ verbindende plek in het huis, of ook wel het hart van het huis. Aan het kookeiland kun je koken, werken of de afwas doen maar ook zeker meekijken en kletsen met de kok die druk bezig is met het voorbereiden van de maaltijd. Barkrukken zullen dan ook zeker niet ontbreken in de trends van 2023.

Wil jij gebruik maken van een van de nieuwste trends in de keuken? Klik dan snel hier!