Missgeen
Image default
Aanbiedingen

De hipste kapsels van 2020

Nu we bijna helemaal uit de quarantaine periode zitten en we eindelijk weer de deur uit mogen, is het hoogst tijd om al onze vrienden, familie en collega’s te laten zien wat voor mooi haar wij hebben. Het is de kans om eens een andere stijl te kiezen. Of een andere kleur. Of een andere lengte, niks is te gek! En naar de kapper gaan, dat voelt echt heerlijk. Het lijkt wel alsof je een heel nieuw persoon bent als je uit die stoel stapt. Het is dus tijd voor een nieuwe ‘look’. Maar welke kapsels zijn nu eigenlijk hip? De kapsalon in Delft die alles van de nieuwste hairtrends afweet, is ONE kappers Delft. Deze Delftse kapsalon heeft vele jaren expertise met het knippen van zowel heren- als dameskapsels en wordt daarom niet voor niets de beste kapper in Delft genoemd. Maar goed, wat zijn nou die hippe trends? In dit artikel vertel ik je dat.

 

Ieder jaar zijn er weer een paar hele hippe kapsels. Sommige zijn nieuw, weer anderen maken een comeback. In onze maatschappij begint zo’n trend vaak op social media, waar beroemde influencers en artieste de leehnavasor trendzetters zijn.

 

De allereerste trend die tegenwoordig weer op straat zien, is de strakke bob. Dit is een heel professioneel en zakelijk kapsel waarbij je haar tot net iets onder je kaak wordt geknipt. Het fijne aan dit kapsel, is dat het geschikt is voor iedere gezichtsvorm. De lengte van het haar complimenteert de lengte van het gezicht en de dikte van het haar complimenteert de breedte van het gezicht.

 

Een volgende haartrend is haar dat grijs geverfd wordt. Vaak wordt dat dan licht krullend gestyled of juist helemaal stijl. Meestal wordt dan licht grijs haar gekozen dat ook nog eens mooi glimt.

 

Een laatste trend is de ‘messy look’. Hierbij wordt er om veel textuur en beweging gevraagd. Dit krijg je door te knippen met korte, ruige haarsnitten.

 

Vraag hierom bij de beste kapper Delft en loop gegarandeerd met een glimlach de deur uit.

https://www.onekappers.nl/