Missgeen
Image default
Aanbiedingen

Budgettips voor het kopen van kinderkleding

Zodra er een nieuw seizoen aanbreekt zie je de winkels weer volhangen met de mooiste items. Doordat kinderen snel groeien heb je ieder seizoen een nieuw garderobe nodig.  Dit kan best veel geld kosten, daarom hebben we in deze blogs een paar tips om slim inkopen te doen. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

 

Sorteren 

Voordat je gaat shoppen, is het verstandig om eerst te bedenken wat je kind nodig heeft. Haal alle kleding dat je nog hebt liggen tevoorschijn en trek er samen met je kind een uurtje voor uit om alle kleding te passen en te sorteren. Maak daarbij direct 3 stapels. Op de ene stapel leg je kleding dat nog prima past. Op de tweede stapel leg je kleding dat te klein is geworden, maar die nog prima een volgende ronde meekunnen. En op de derde stapel leg je alle kledingstukken die te klein zijn en die ook niet meer goed genoeg zijn voor een volgende ronde.

 

Verkoop de kleding 

Nu je weet welke kledingstukken nog wel en niet passen, kan je ze prima verkopen. Dit kan natuurlijk alleen als ze nog in goede staat zijn. Zo krijg je er nog wat voor en kan je het weer besteden aan nieuwe kleding. Je kan het verkopen op marktplaats, maar je kan het ook inleveren bij een tweedehandswinkel bij jou in de buurt. Neem ook zelf eens een kijkje in een tweedehandswinkel, misschien scoor jij wel een pareltje voor jouw dochter! 

 

Kleding kopen in de sale 

Kleding kopen in de sale is misschien iets dat elke moeder wel doet. De kleding is dan veel goedkoper en je hebt dan meer budget over voor andere dingen. Merkkleding is vooral verstandig om in de sale te kopen. Een broek van 80 euro gaat misschien maar een zomer mee, wat zonde is van het geld. Als je dezelfde broek in de uitverkoop kan scoren voor de helft, is dat mooi meegenomen. Het is ook handig om kleding vooruit te kopen in de sale. Heeft jouw dochter een jas waar ze bijna is uitgegroeid, maar wel heel fijn vindt? Dan kan je in de sale diezelfde jas kopen in een maat groter, voor volgend jaar. 

Nummer Zestien 

Ben je op zoek naar meisjes kleding? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor kleding voor groot en klein. Neem dan ook zeker een kijkje op de website en ontdek het aanbod. Heb je nog een vraag over meisjeskleding? Neem dan contact op met de klantenservice.

https://www.nummerzestien.eu/