Missgeen
Image default
Hobby en vrije tijd

Backlight tafeltennis huren

Backlight tafeltennis huren

Wilt u een keer echt iets unieks doen met uw bedrijfsfeest of schooluitje? Denk dan eens aan een blacklight evenement. Een blacklight evenement is de manier om uw werknemers of scholieren te verassen met een super vette ervaring. De laatste jaren zijn blacklight evenementen namelijk gigantisch in populariteit gestegen.

Welke soorten blacklight sportevenement zijn er

Er zijn verschillende soorten blacklight sportevenementen. Maar één van de populairste is toch wel het blacklight tafeltennis. Bij deze sport zijn de omlijningen en het net van de tafel met blacklight bekleed, ook het balletje is natuurlijk van blacklight. Op deze manier krijgt het spel een totaal andere dimensie. Ook voor de toeschouwers is het een hele attractie om naar te kijken. Naast het blacklight tafeltennis bestaat er ook blacklight volleybal. Bij blacklight volleybal zijn ook de lijnen in het spel bekleed met blacklight, evenals de bal. Naast de twee bovenstaande sporten kan vrijwel iedere sport met blacklight gespeeld worden. Twijfelt u of uw sport ook geschikt is voor een blacklight evenement, twijfel dan niet! Maar neem contact met ons op. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit. Veel sporten die zeer geschikt zijn voor blacklight zijn o.a badminton, tennis, hockey of bijvoorbeeld basketbal of voetbal.

Een blacklight sportevenement huren?

Via onze website kun je een compleet blacklight sportevenement boeken. Wij leveren de gehele aankleding. Van het blacklight tape tot aan de blacklight verlichting. Belangrijk is om beschikking te hebben over een donkere locatie. Dit is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor het succes van het evenement. U kunt zelf de blacklight tape aanbrengen op de lijnen van het spel. Wij leveren u tevens blacklight sminck mee voor de spelers van het spel. Op deze manier geeft u uw werkgevers of scholieren een onvergetelijke ervaring waar ze nog lang over zullen napraten. Bekijk snel onze website voor meer informatie.

 

https://www.huureenpop.nl/category/9/blacklight-(sport)evenementen