Missgeen
Image default
Banen en opleidingen

Architectuur

Architectuur

Introductie

De afdeling Architectuur maakt deel uit van het departement ‘Technology Strategy office’. De afdeling heeft als doelstelling de bedrijfsarchitectuur, de bedrijfstechnologie en de gerelateerde investeringen af te stemmen op de bedrijfsstrategie en de integriteit van deze architectuur te bewaken.

In het kader van de digitale transformatie van het bedrijf zijn we op zoek naar een Enterprise architect om ons team te vervolledigen.

Jouw verantwoordelijkheden

Samen met de Enterprise Architecture team manager maakt u de vertaalslag van de visie en strategie van het bedrijf naar een technologiestrategie en -beleid.

U ontwikkelt een visie voor een geschikte technische architectuur die beantwoordt aan de huidige en toekomstige bedrijfsnoden en zorgt ervoor dat de integriteit van de architectuur bewaard wordt. U zorgt er ook voor dat de architectuur-conformiteit binnen projecten bewaard wordt.

U staat in voor de ontwikkeling en het updaten van richtlijnen, standaarden, principes, artefacten en technologie-roadmaps met betrekking tot architectuur.

Jouw profiel

  • Aantal jaar ervaring: minimum 5 jaar
  • Gewenste diploma: master of professionele bachelor
  • U beschikt over een grondige kennis van ICT systemen en technologieën.
  • U beschikt over kennis van methodes en tools voor bedrijfsarchitectuur en heeft concrete projectervaring (ontwerp, ontwikkeling, testing, implementatie …)
  • Als aanspreekpunt voor o.a. de product owners en project beheerders beschikt u over leiderschapscapaciteiten en goede communicatieve vaardigheden.
  • U bent sterk in strategisch denken en het bouwen van relaties tussen de verschillende stakeholders.
  • U beheerst zowel het Nederlands, Frans en Engels.

Ons aanbod

Wij bieden u een interessante functie in een telecombedrijf met een maatschappelijke opdracht, een aantrekkelijk loonpakket en extralegale voordelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/architectuur.html