Missgeen
Image default
Industrie

Voor alles rondom rondstroppen kun je terecht bij EKH

EKH biedt allerlei ondersteuning en hulp rondom rondstroppen. Wat 20 jaar geleden begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een aanzienlijk bedrijf. Momenteel heb ik vele voertuigen, vele werknemers en vele opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Ondanks dat het prachtig is om je eigen bedrijf zo te zien groeien brengt het ook vrij veel stress met zich mee. Zo ben ik verantwoordelijk voor al die gezinnen die afhankelijk zijn van dit bedrijf. Dat is precies waarom ik altijd mijn hart en ziel in deze onderneming stop en blijf stoppen. Toch zijn er behoorlijk veel dingen aan een onderneming wat niet zo leuk is. Zo heb je aanbestedingen, keuringen en boekhouden. Deze keuringen is iets wat heel erg belangrijk is. Zo gaat veiligheid boven alles. Desondanks is dit niet bepaald mijn hobby.

Rondstoppen laten keuren

Eén van de dingen die gekeurd moest worden waren rondstroppen. Voor deze rondstroppen is het enorm belangrijk dat ze goed gekeurd zijn en dat ze het nog naar behoren doen. Toch zit er erg veel informatie en kennis achter deze rondstroppen. Ik heb hier eigenlijk echt hulp bij nodig. Ik ben al langere tijd opzoek naar een specialist in de wet- en regelgeving rondom hijsen en heffen. Ik had al meerdere keren positieve verhalen over EKH.nl. Toch heb ik er nooit echt onderzoek naar gedaan, misschien dat ik dit toch eens moet doen. Ik besloot EKH op te zoeken en keek mijn ogen uit.

EKH.nl help met het keuren van rondstroppen

EKH.nl kan mij perfect helpen met de keuring van rondstroppen. EKH heeft enorm veel verstand van allerlei verschillende soorten hijs- en hefmiddelen en technieken. Daarnaast kunnen ze ook de keuringen doen. Ik wist het zeker, ik moet een samenwerking aangaan met EKH.nl. En deze wil werd geschieden. Een poosje later kwam ik met EKH in contact. Ze gingen erg professioneel te werk en ze hielpen mij enorm. De rondstroppen werden gekeurd en de beste technieken werden mijn werknemers bijgebracht. EKH.nl is een bedrijf zoals geen ander, en ik ben hen enorm dankbaar. Geen hen een kans, ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen.