Missgeen
Image default
Horeca

Mobiele smoothie bar van Shakes on Wheels

Wat is er leuker dan met je collega’s genieten van een goede en gezonde cateraar? Er is veel aanbod op dit gebied en daarom willen wij onze favoriete smoothie makers hier even extra onder de aandacht brengen: Shakes on Wheels. Zij maken smoothies klaar vanuit een mobiele smoothiebar door heel Nederland.

Als je bij Shakes on Wheels een smoothie bar huurt dan zullen wij een uur voorafgaand het event aanwezig zijn. Wij bouwen dan onze smoothiebar op en maken ons klaar voor het event. Als het event afgelopen is dan ruimen wij binnen een half uur alles op en kunnen wij het terrein verlaten. Achteraf overleggen wij graag hoe de ervaring met Shakes on Wheels was. Voor verdere informatie over een smoothiebar huren, prijzen en nog veel meer kun je op onze website kijken of contact opnemen via de contact gegevens die te vinden zijn op de website van  Shakes on Wheels. 

Als je bij Shakes on Wheels een smoothie bar huurt dan bespreken wij vooraf alles tot in de puntjes met je door. We zoeken een passende bar voor jouw event. Daarna zullen we gaan kijken naar wel smoothie menu het beste bij het event en jouw personeel past. Als dan alles tot in de puntjes geregeld is gaan wij op de dag zelf er een feestje van maken. Wij zullen een uur van te voren aanwezig zijn op het event en alles in orde maken. Het enige wat wij nodig hebben is een stroom punt en een plek voor de mobiele smoothie bar. Op het event zelf is het voor onze bartenders ook geen probleem om veel smoothies in een korte tijd te maken en zij zullen zorgen voor een goede sfeer. Achteraf zullen wij alles na bespreken en kijken of alles naar wens is geweest. Voor meer informatie kijk op onze website.