Missgeen
Image default
Architectuur

Luxe van lichtstraten

Het hoogtepunt van betaalbare luxe is nu het laten bouwen en installeren van lichtstraten. Ze veranderen compleet hoe je woning eruitziet en aanvoelt. Gasten zullen het dan ook meteen merken en in de avond zullen ze compleet versteld staan van het effect dat de lichtstraten op de woning heeft.

Onder de sterren

Je kunt lichtstraten tegenwoordig op iedere type dak laten bouwen en zo groot als je het maar zelf wilt. Zo is het mogelijk om in de avond gewoon onder de sterren te staan en hier zullen je gasten zeker van onder de indruk zijn. Zo wordt een saai plafond vervangen door glas en kun je naar de hemel staren vanuit je eigen huis. De lichtstraten bestaan natuurlijk vooral uit glas en niks anders.

Kosten

De kosten voor het laten bouwen en installeren van lichtstraten ligt nu veel lager. Het frame van de lichtstraten wordt nu namelijk uit aluminium gemaakt en dit bespaart al veel geld. Aluminium is namelijk heel licht wat betekent dan het installeren van de lichtstraten makkelijker gaat. Ook bespaart het geld op het verbouwen van het dak. Doordat het gewicht veel minder is, hoeft het dak minder aangepast te worden waardoor je weer geld bespaart.

Serbo.nl/

Velux.nl/

Fakro.nl/