Missgeen
Image default
Woning en Tuin

Hoe voorkom je een inbraak?

 

  1. Vervang uw voordeur met een die geen brievenbus heeft. Inbrekers kijken door middel van brievenbussen, en zetten apparaten erin, met inbegrip van uitschuifbare hengels waarmee ze uw sleutels stelen als ze in de gang hangen. Het is een no brainer, verwijder de brievenbus.

  2. Schaf een inbraakalarm aan. De kosten van deze hoeven niet overbodig te zijn en ze zijn een waardevolle afschrikmiddel voor inbraakpreventie. Wanneer u ’s nachts naar bed gaat, kunt u de zones waar u niet in slaapt, activeren, waardoor de begane grond van uw huis kan worden gealarmeerd terwijl u bovenop slaapt. Hetzelfde principe kan van toepassing zijn of u in een flat of een herenhuis woont.

  3. Installeer een bewakingscamera in uw huis. Moderne systemen kunnen relatief goedkoop zijn en veel beter kijk dan de lelijke eerdere versies. De monitor kan in een garage, een hok of een kast gaan en enkele inbrekers willen op het scherm worden gevangen. Mocht uw huis gericht worden, dan kan de politie van waardevolle bewijzen worden voorzien. (optioneel): Neem een hond. Ik heb er geen, maar ik weet wel wat een briljante afschrikwekkende, loyale en luide hond kan zijn.

  4. En nu voor de hand liggende: sluit je ramen en deuren ’s nachts en als je weg gaat. Zet eventueel beveiligingssloten ook echt op slot. Volg deze stappen en de kans is dat u nooit het dilemma van wat moet doen als een inbreker inbreekt, in de gaten houden. Geef een vakantie op om te betalen voor uw veiligheid. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid om onszelf, onze families en onze bezittingen te beschermen.

    Laat de dieven niet winnen, en kom niet naar mij als je mijn advies negeert en een slachtoffer wordt!!

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/inbraakpreventie/