Missgeen
Image default
Woningen

Hoe kun je het beste inbraak voorkomen?

Veel mensen denken meteen aan een alarminstallatie als het gaat om inbraak voorkomen. Het is echter niet de meest effectieve manier om inbraak te voorkomen. De meeste effectieve manier van inbraken voorkomen is door het laten monteren van anti-inbraak sloten door slotenmaker Den Haag.

Het enige wat er tussen de crimineel en het huis zit is de deur of raam met daarop het slot. Als het slot makkelijk te omzeilen of te forceren is de crimineel zo binnen. Als het slot echter moeilijk te omzeilen en te forceren is gaat de crimineel weg. Iedere seconde telt voor zo een crimineel want de pakkans neemt toe. Anti-inbraak sloten gemonteerd door een slotenmaker Den Haag voorkomen dan ook veel inbraken.

Een crimineel dat veel woninginbraken heeft gepleegd herkend meteen een anti-inbraak slot dat door een slotenmaker Den Haag is gemonteerd. Zulke woningen vermijden ze dan ook als de plaag. Het kost te veel tijd om het te forceren en binnen deze tijd worden ze gesnapt. Gemiddeld besteden criminelen een minuut aan het forceren van een slot. Iedere seconde over dit minuut is te veel voor hun. Het forceren van de meest zwakke anti-inbraak slot kost al zo een 5 minuten als het door een expert wordt gedaan.

Voorkomen van inbraken kan dus het beste gewoon met erg goede sloten.

https://deslotenmakerdenhaag.nl/