Missgeen
Image default
Entertainment

De leukste Escaperoom in Twente

Het is een heel mooie en bijzondere ervaring . En er zit ook een heel bijzonder geschiedenis achter de leukste Escaperoom Twente. Het is ook een boeiend doch interessant verhaal. Het verhaal wordt iedere keer opnieuw verteld , maar leuk is dat de escape room in twente voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden . Voor kinderen van 9 tot 12 jaar bieden wij een aangepaste kinder escape room. Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom om de aangepaste versie voor volwassenen te spelen.Een groep bestaat maximaal uit 7 personen. Groepen vanaf 8 personen worden in tweeën gesplitst.Duur: 60 minuten (volwassenen) en 45 minuten (kinder escape room)

Wat bieden wij nog meer aan in Escape room Twente?

Groepen kunnen in de meeste gevallen leuke avontuurlijke tripjes organiseren . Het is een vorm van redden van de boerderij. Escape room Twente zorgd ook voor de accomodatie en probeert een ieder op de gewenste wijze tegemoet te komen . Ook verjaardagsfeestjes worden georganiseerd in escape room twente. Hoe mooi is het nou niet om een kind of zelf volwassen persoon zo een kadobon te geven? Dat valt echt in de smaak . En kun je met volle teugen het avontuurlijk verhaal in escaperoom twente ervaren en die ook herleven natuurlijk . En Kun je andere uitdagen om je tijd te verbeteren, en wordt het zo een leuke competitie. En is dat ook er goed voor het teamverband, en het verbeteren van de communicatie tussen jou en je collega’s. Ideaal dus voor bedrijven en relatief gezien niet duur.

contact?

Dat kan via de website . Daar komt u alle belangrijke en nodige informatie tegen over escape room in twente. Je komt ook het verhaal tegen en proeft een beetje van het avontuur dat je daar te wachten staat . Escape room in twente is ook een heel uniek plekje om je feestje te kunnen organiseren, en een leuke bezigheid voor andere doeleinden.