Missgeen
Image default
Woningen

Bijzonder eetkamertafel design

Een eetkamertafel biedt een centrale plek om als gezin bij elkaar te komen en te genieten van maaltijden en andere activiteiten. Deze tafel  creëert een gezellige sfeer waar familie en vrienden samen kunnen zijn. Vaak worden hier ook spelletjes gedaan en worden hele gesprekken gevoerd.  Soms kan een eetkamertafel een plek zijn waar de kinderen huiswerk aan kunnen maken. Al met al kan een eetkamertafel een goede basis zijn voor een decoratie in de kamer en kan worden gebruikt om stijl en karakter toe te voegen aan een ruimte. Wanneer deze tafel vervangen moet worden, is het leuk om hiernaar op zoek te gaan. Een mooie eetkamertafel design of misschien wel een ander model. Hiervoor ben je bij They & Me aan het juiste adres.

Tafel op maat laten maken

Wist je dat je bij They & Me de mogelijkheid hebt om een tafel op maat te laten maken? Hier heb jij als het ware de regie in handen. Je kan een keuze maken uit het soort materiaal waarvan de tafel gemaakt moet worden. Kies je misschien voor een houten tafel, dan heb je hier ook diverse keuzes in. De kleur, het soort hout en veel meer. Maar ook uit andere materialen is daar een keuze in te maken. Denk hierbij aan Dekton. Een mengeling van porselein, glas en kwarts. Deze mix is bijzonder hard en kan tegen een stootje. Van dit materiaal zal een eetkamertafel design zeker een mooi resultaat geven.

Tevens kan er een keuze gemaakt worden uit het onderstel. Online is er een 3D configurator te vinden waarmee je diverse onderstellen onder een tafelblad kunt zetten. Hiermee krijg je meer inspiratie om uit te zoeken welke eetkamertafel design je wilt laten maken.