Missgeen
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat je moet weten over HydraFacial

Het is geen verrassing dat HydraFacials bij huidtherapie Den Haag en Amsterdam tot een ​​van de meest geliefde trends is geworden. Steeds meer mensen kiezen de HydraFacial als hun belangrijkste functionele, geïntegreerde gezichtsverzorgings-routine, omdat het een milde, niet-invasieve behandeling is, geen hersteltijd vergt en GEWELDIGE resultaten biedt.

Wat is HydraFacial?

Een HydraFacial is een gezichtsbehandeling die het gezicht exfolieert, reinigt, extraheert en hydrateert met behulp van een gepatenteerd apparaat. Dit systeem reinigt en kalmeert je huid door een wervelende werking te gebruiken om hydratatie te leveren en vuil, dode huidcellen, puin en onzuiverheden te verwijderen. Een HydraFacial combineert vacuümzuigextractie, een lichte chemische peeling, reiniging, exfoliëring en een hydraterend serum in één gezichtsbehandeling. De HydraFacial biedt consistente resultaten en kan op alle huidtypes worden gebruikt. De technieken voor wassen, exfoliëren, chemische peeling, collageen opbouw en gezichts spierontspanning van een HydraFacial helpen bij het behandelen van veel van de cosmetische problemen waarmee mensen tegenwoordig worden geconfronteerd, zoals vergrote poriën, puistjes, dunner wordende huid en rimpels. Vaak wordt LED-lichttherapie gecombineerd met HydraFacial behandelingen.

Peeling en reiniging

Peeling en reiniging staan ​​voorop. Jouw huidspecialist zal het HydraFacial-staafje gebruiken om de huid voorzichtig te wassen en te peelen met behulp van een vortex-reinigings- en hydrapeeltip. Hierdoor worden je poriën voorzichtig geopend en worden talg en dode huidcellen verwijderd. Sommigen vergelijken het met een zachte elektrische tandenborstel die tegen je huid wordt gewreven.

Chemische peeling

De punt van de staf wordt door jouw schoonheidsspecialist aangepast om een ​​milde chemische peeling toe te dienen. HydraFacials gebruiken een niet-irriterende mix van salicyl- en glycolzuren voor een zachte maar zeer effectieve peeling, in tegenstelling tot conventionele chemische peelings die vaak irriteren of pijn doen en je gezicht uren of dagen rood maken. Deze procedure wordt gebruikt om het vuil uit diepe poriën te verwijderen.

Extractie

Extractie is de derde fase. Hier verwijdert het apparaat mee-eters en andere onzuiverheden uit je poriën met behulp van krachtige, pijnloze vortex-vacuümzuiging. Dit vuil verzamelt zich in een houder en worden vervolgens weggegooid.

Hydraterend serum

Ten slotte zal je schoonheidsspecialist een kalmerend gepatenteerd antioxidant en hydraterend serum met peptiden en andere gezonde ingrediënten aanbrengen met behulp van de HydraFacial-staaf. Dit helpt bij het hydrateren, verjongen en ontgiften van de huid. Je schoonheidsspecialist kan extra procedures aan de behandeling toevoegen zoals lichttherapie of fillers nadat deze is voltooid. Omdat HydraFacial zo zacht is, kun je tegelijkertijd aanvullende behandelingen uitvoeren.